در قسمت هایی از نصب ، اجرا و راه اندازی که برای نگهداری سینی و نردبان کابل در ارتفاع ( برروی دیوار به صورت افقی و یا به صورت سقفی ) مطابق با نوع طراحی سیستم و نقشه کابل کشی نگهدارنده یا ساپورت سینی کابل مورد استفاده می باشد. برای نگهداری سينی كابل زيرسقف ويا در رايزرها لازم است ازساپورتهايی )بازوهای نگهدارنده( استفاده كرد . بازوهای نگهدارنده برای سايزهای مختلف سينی كابل متفاوت است . برای نصب ابتدا پايه ساپورت ) بازوی نگهدارنده ( محكم روی ديوار نصب می شود سپس بازوی نگهدارنده بصورت كشويی روی پايه قرار می گيرد .بازوهای نگهدارنده بصورت يك طبقه ، دو طبقه و يا سه طبقه ساخته می شود .بازوهای نگهدارنده از ورق گالوانيزه با ضخامت 2 ميليمتر ساخته می شود. ساپورت سینی کابل در انواع: ساپورت دیواری ثابت، دیواری متحرک(ساپورت دیواری قابل تنظیم)، سقفی ثابت، سقفی متحرک(ساپورت سقفی قابل تنظیم) تولید می شود. در ادامه قصد داریم انواع ساپورت سینی کابل شرح دهیم.
ساپورت های سینی کابل زیر سقفی
- ساپورت سینی کابل U شکل
- ساپورت سینی کابل L شکل
- ساپورت سینی کابل F شکل
- ساپورت سینی کابل T شکل
- ساپورت های چند طبقه سینی کابل
- ساپورت سینی کابل دیواری
- ساپورت های لدر
روش های ساپورت زیر سقفی
روش اول : ساپورت U شکل با اویز راد
این نوع ساپورتU شکل برای باربری سبک و متوسط میباشد . در این نوع ساپورت آویز، راد یا ( پیچ متری ) FTR- بوده که اتصال آویز ساپورت با پروفیل زیر سری با واشر FRW- مهره – FHN و واشر مربعی-FCW or FGW هست و اتصال به سقف زیر سازه موجود با انکر بولت ضربهای –RDCA امکانپذیر است. در این نوع ساپورت نوع پروفیل PGS or PCS – ، سایز انکر و مهره و راد، فاصله ساپورت بر اساس سایز و وزن سینی کابل مشخص میگردد.
روش دوم : ساپورت U شکل با آویز پروفیل
این نوع ساپورت برای باربریهای سبک ، متوسط و سنگین هست که آویز پروفیل بوده و اتصال آویز با پروفیل زیر سری با نبشی FGL- و پیچ FHS- و واشرFRW- و ایزی لاک FGN-(برای رگلاژ در راستای ریل پروفیل ) میباشد .و اتصال به سقف زیر سازه موجود بهوسیله پایه پروفیل FGD or FCD و رول بولت های لرزهای R-HPT II ZF – امکان پذیر است . در این کلاس ساپورت گذاری نوع پروفیل ها و فاصله ساپورت و سایز رول بولت و نوع نبشی (ساده یا لچکی) و متعلقات ساپورت بر اساس سایز و وزن سینی کابل مشخص میگردد .
روش سوم : ساپورت های سینی کابل U شکل به همراه مهار جانبی بریس
در طراحی این نوع ساپورت با در نظر گرفتن بارهای جانبی ناشی از زلزله به اقتضای پروژه از بریس های طولی و عرضی استفاده میشود . که اتصال بریس ها به آویز به وسیله اتصال های لولایی – FGA برای تنظیم درجه بریس و تسمه های بلند FGF – استفاده میشود . برای این نوع ساپورت با مهار جانبی نوع پروفیل ها PGS or PCS – ( پروفیل آویز ، زیر سری ، بریس ) و سایز رول بولت ها –R-HPT II ZF ،فواصل ساپورت و کلاس طراحی و بر اساس وزن و سایز سینی کابل مشخص میگردد .