خیابان سمیه-کوچه پورموسی-پلاک 42-واحد 13
سینی کابل ها برای هدایت سیم و کابل ساخته می شوند که در طول های 2 و 3 متری قابل تولید و عرضه می باشند.
در زمان ساخت سینی کابل نکته مهمی که وجود دارد، عرض سینی کابل می باشد( یعنی کف آن ). در شرکت تابان پارس ساخت کفی سینی کابل در سایز های 5 ، 10 ، 15 ، 20 سانتی متر یا به هر سایزی ک مشتری اعلام کند ساخته می شود .
سینی کابل ها در زمان ساخت به درخواست مشتری اعلام می شود که چهار خم باشد یا شیش خم باشد. شیش خم به این معنی است که دو سانت به کفی سینی کابل یعنی به لبه های کناری آن اضافه می شود که به اصطلاح به چهار خم و یا شیش خم معروف هستند.
سینی کابل ها با ورقه های گالوانیزه ساخته می شود. این محصول با ضخامت های 0.5 ، 0.6 ، 0.7 ، 0.8 ، 0.9 ، 1 ، 1.25 ، 1.5 ، 2 تولید می شود.
در زمان تولید، مشتری به تولید کننده اعلام می کند که سینی کابل گالوانیزه سرد یا سینی کابل گالوانیزه گرم می خواهد.
اگر مشتری گالوانیزه سرد سفارش دهد در ضخامت های 0.5 ، 0.6 ، 0.7 ، 0.8 ، 0.9 ، 1 ، 1.25 ، 1.5 ، 2 قابل تولید می باشد اما اگر مشتری گالوانیزه سرد را سفارش دهد کمترین ضخامتی که تولید می شود 1.25 می باشد. سینی کابل های گالوانیزه سرد فقط در ضخامت های 1.25 ، 1.5 ، 2 قابل تولید می باشند.
قطعات و متعلقات و اتصالاتی که سینی کابل دارد عبارتند از :
سینی کابل یا cable tray از کاربردی ترین تجهیزات مورد استفاده برای کابل کشی و مدیریت و هدایت بهتر سیم های استفاده شده به صورت روکار در محیط های صنعتی و مسکونی می باشد که دارای انواع مختلفی است. این تجهیزات با دسته بندی و هدایت کابل ها در مسیرهای مورد نظر شرایطی را فراهم می کنند تا از آسیب وارد شدن به آنها جلوگیری شده و مدیریت و تعمیر و تعویض سیم ها نیز بهتر و آسان تر صوریت گیرد. گروه تابان پارس، تولیدکننده انواع سینی کابل پلاستیکی و فلزی با روکش گالوانیزه سرد و گرم در ادامه به معرفی این محصولات می پردازد. علاوه براین، در این مطلب با ویژگی های سینی کابل توری یا سبد کابل، استانداردها و قیمت سینی کابل و موارد مهم در نصب و اجرا و خرید این تجهیزات آشنا خواهید شد.
پادکست سینی کابل
کابل کشی یا سیم کشی ساختمان ها به صورت روکار باعث میشود تا به هم ریختگی و پیچیدگی زیادی را به همراه داشته باشد. این مساله مخصوصا در محیط های صنعتی و شرایطی که کابل های مخابراتی و فیبر نوری، کابل های اتاق سرور و شبکه ها کامپیوتری و لوله های برق کشی ساختمان ها در مسیرهای مختلف هدایت میشوند اهمیت بیشتری پیدا می کند. به منظور ایجاد نظم بهتر با دسته بندی کابل ها و مشخص کردن مسیر هدایت و انتقال هر گروه از سیم ها از تجهیزاتی به نام سینی کابل استفاده می شود.
سینی کابل به سازه های فلزی یا پلاستیکی pvc گفته میشود که در مسیرهای انتقال سیم ها نصب شده و کابل ها در داخل آنها قرار گرفته و در صورت لزوم با استفاده از بست های مخصوص به کف سینی یا دیواره آن ثابت می شوند. این سینی ها با توجه به محل استفاده و نصب آنها و همچنین جنس کابل و شرایط محیطی و میزان نور و دما دارای تنوع بالایی می باشند. علیرغم تنوع بالا در این محصول، تمام انواع این تجهیزات باید در برابر نم و رطوبت و خوردگی مقاومت بالایی داشته و امکان تهویه و تبادل هوا را برای کابل ها به راحتی فراهم سازند.
این سینی ها دارای اجزای مختلفی می باشند که عبارتند از: درب ، زانویی، رابط، لدر کابل، سه راهی یا چهار راهی با توجه به محیط نصب، ساپورت و همچنین پیچ و واشر و مهره
دیوایدر سینی کابل که به آن جداکننده سینی کابل نیز گفته می شود؛ یکی از متعلقات سینی کابل است که برای جدا کردن یک یا چند ردیف از کابل ها در داخل سینی کابل مورد استفاده قرار می گیرد. دیوایدر سینی کابل عموماً از همان جنس ورق سینی کابل و با همان ضخامت ساخته می شود و با استفاده از جوشکاری و یا پیچ و مهره به سینی کابل اتصال پیدا می کند. برای تولید دیوایدر سینی کابل برق، از جنس ورق گالوانیزه گرم و یا گالوانیزه سرد با ضخامتی حدود 0.8 میلی متر تا 2.5 میلی متر استفاده می کنند که دارای انواع پانچ دار یا بدون پانچ است. ارتفاع دیوایدر سینی کابل در اندازههای 3-4-5-6-8-10-12-15- و 20 سانتی متر است و شاخههای آن بین 2 تا 3 متری موجود می باشد. عموماً برای سفارش دیوایدر سینی درب دار و برای پایین آوردن هزینه خرید، دیوایدر را از ورق نازک تر از خود سینی انتخاب می کنند. به عنوان مثال زمانی که سینی کابل گالوانیزه سفارش میدهیم ( با عرض 50 و ضخامت 1.4 میلی متر) میتوانیم دیوایدر را از ورقی با ضخامت 1.25 انتخاب کنیم. در انتخاب یک دیوایدر مناسب باید به فاکتورهای مهمی دقت کنیم که در زیر می آوریم:
• عرض سینی کابل از جنس آلیاژ گالوانیزه که به سانتی متر یا میلی متر است
• ارتفاع سینی کابل نیز که به سانتی متر یا میلی متر است.
• برای طول سینی کابل که از واحد متر استفاده می شود.
• توجه به ضخامت سینی کابل
• توجه به ضخامت ورق دیوایدر سینی
• توجه به نوع و مدل پانچ دار بودن یا بدون پانچ آن.
• توجه به نوع آلیاژ گالوانیزه که سرد است یا گرم.
سینی های مورد استفاده برای برق کشی های روکار در محیط های صنعتی و مسکونی را می توان بر اساس فاکتورهای مختلفی دسته بندی نمود. به عنوان مثال این تجهیزات بر اساس جنس و متریال به کار رفته برای ساخت آنها در گروه های زیر دسته بندی خواهند شد:
این گروه از سینی کابل دارای بدنه فلزی فولاد ضد زنگ یا استیل و همچنین آلومینیوم می باشد که در برابر خوردگی و همچنین وزن سنگین گروه کابل ها مقاومت بالایی دارند. این موضوع بر روی قیمت این مدل هم تاثیر بسزایی دارد. به منظور افزایش مقاومت سینی های فلزی روکش گالوانیزه بر روی آنها اعمال میشود که با توجه به نحوه اجرای گالوانیزه کردن در دو دسته قرار میگیرند:
سینی های فلزی تولید شده در حمام نمک روی غوطه ور میشوند و یک لایه از روی در آنها ایجاد میشود که منجر به افزایش مقاومت در برابر خوردگی و زنگ زدگی خواهد شد. نکته بسیار مهم اینکه، سینی گالوانیزه سرد نسبت به نوع گرم مقاومت کمتری در برابر خراشیدگی دارند.
مقاوم ترین نوع سینی ها دارای روکش گالوانیزه گرم می باشند که در حمام فلز روی مذاب در درجه حرارت بسیار بالا غوطه می شوند. ضخامت روکش گالوانیزه گرم نسبت به سرد بیشتر بوده و به همین دلیل می توان بدون نگرانی بابت ایجاد خراش بر روی سطح از آنها در محیط های باز استفاده نمود.
از دیگر موارد بسیار پرکاربرد این تجهیزات می توان به سینی کابل پی وی سی اشاره نمود که نسبت به نوع فلزی آن، از مقاومت بیشتری در برابر بخارهای اسیدی برخوردار می باشند. البته لازم به ذکر است که این گروه از سینی های سیم کشی در برابر وزن سنگین مقاومت و قدرت تحمل کمتری داشته و به همین دلیل بیشتر برای محیط های کوچک و ساختمان های مسکونی با تعداد سیم برق با تعداد محدود، مورد استفاده قرار می گیرند. از دیگر ویژگی های منحصر به فرد سینی پی وی سی کابل می توان به نارسا بودن و عدم هدایت برق در صورت تخریب روکش سیم های نصب شده در داخل آن اشاره نمود که از ورود خسارت های مالی و جانی تا حد زیادی کاسته خواهد شد. شما میتوانید بهترین سینی های کابل در تهران را از ما خریداری کنید.
علاوه بر دسته بندی که بر اساس جنس و متریال به کار رفته برای این تجهیزات، انواع سینی را می توان با توجه به شکل و ساختار و ویژگی های آنها نیز در گروه های مختلفی قرار داد که عبارتند از:
اندازه و ابعاد این سینی ها تنوع بالایی داشته و عرض آنها در بازه 10 تا 80 سانتی متر و اندازه شاخه ها در دو و سه متر متغیر می باشد. لازم به ذکر است که میزان ضخامت ورق های به کار رفته و ارتفاع آنها در انواع مختلف سینی ها متفاوت می باشد.
برای خواندن مطالب درمورد ابعاد سینی کابل میتوانید:
از مهمترین نکاتی که در زمان اجرای دیوایدر سینی کابل بایستی به آن توجه نمود ارتفاع مناسب آن ها می باشد. همان طور که می دانید این نوع قطعات از نظر ارتفاع دارای اندازه و سایزهای متنوعی هستند که هر کدام از آنها با سایز مشخصی از سینیها تناسب دارند. به همین جهت اندازه و ابعاد بدنه به خصوص دیوایدر های سینی کابل را بایستی به طور دقیق مورد بررسی قرار دهید تا بتوانید با اطلاع از اندازههای آن بهترین اندازه دیوایدر سینی کابل را انتخاب کنید. نکته دیگر در مورد نحوه اجرای سینی کابل این است که با توجه به پانچ هایی که در دیوایدرها وجود دارد می توانید این قطعات را در نقاط مورد نظر خود، در سطح سینی کابل متصل کنید. البته بایستی در اینجا حجم کابلی را که می خواهید جدا کنید در نظر بگیرید و فاصله و فضایی مناسب را برای کابل های خود بوجود آورید. این عمل باعث می-شود که کابل ها دچار فشردگی نشوند. از سوی دیگر در فاصلههای پیچ و مهرههایی که نصبکردهایم، درست این است که بین 1.5 الی 2 متر فاصله در نظر بگیرید. با انتخاب این اندازه دیوایدر دیگر بدون لغزش و منحرف شدن به اطراف، در جای خود محکم می شود. در مورد کابل های بزرگ بهتر است که از همان اول که بر روی سینی کابل قرار می گیرند و از سایر کابل های کوچک تر جدا شوند، از این روست که پیشنهاد می شود، نصب کردن دیوایدر را در تمام جاهای سینی انجام دهید تا بتوانید امنیت شبکه کابل کشی را به خوبی تضمین کنید.
عموماً برای سیمکشی هر مکان یک نوع محافظت خاص در نظر گرفته میشود . به طور مثال در برخی مکانها سیم کشی را از داخل دیوار عبور میدهند تا هم منظم باشد و هم در مقابل خطرات احتمالی ایمن گردد. اما در هنگام خراب شدن کابلها زمان و هزینه زیادی را باید متحمل شد. کارخانهها و ادارات مهم برای محافظت از سیم کشی باید راهی مناسب و ایمن انتخاب کنند که با کمترین هزینه و در کوتاهترین زمان تعمیر گردد. به علاوه زیبایی نسبی و محافظت در برابر شرایط محیطی را برایشان به ارمغان بیاورد. با تمام توصیفات به این نتیجه میرسیم که با استفاده از این سیستم کابل کشی مناسب با محیط میتوان از سیمکشیها محافظت کرد.
برای خواندن مطالب درمورد تفاوت بین نردبان کابل و سینی کابل میتوانید:
یک سیستم ممکن است تحت تأثیر انبساط و انقباض حرارتی قرار گیرد که این موضوع باید در زمان اجرای سینی گذاری مد نظر قرار گیرد. برای تعیین تعداد صفحات اتصال سینی مورد نیاز برای توسعه طول سینی، طول سینی کابل مستقیمی که میتوان اجرا کرد و تفاوت کل بین حداقل دمای زمستان و حداکثر دمای تابستان را در نظر بگیرید. برای عملکرد درست، صفحات توسعه طول سینی نیاز به تنظیم دقیق فاصله بین سینیها دارند.
قیمت سینی کابل با توجه به متریال و جنس سینی، نوع آنها و همچنین اندازه و تعداد شاخه های مورد استفاده در محیط و لوازم جانبی که متناسب با مسیر نصب و شرایط محیطی متغیر می باشند تعیین می گردد. برای استعلام قیمت سینی کابل می توانید با کارشناسان فروش گروه تابان پارس تماس بگیرید.
شرکت تابان پارس عرضه کننده انواع سینی کابل، با بهره گیری از تجربیات پرسنل متخصص و فعال تولیدات خود را با کیفیت مورد قبول به صنایع مختلف از جمله صنایع پتروشیمی نفت و گاز شرکت های تجهیزاتی تاسیساتی و عمرانی و مراکز انبوه سازی ساختمان عرضه می نماید. این شرکت قادر به تولید سینی کابل گالوانیزه با آبکاری گالوانیزه آب گرم و سینی کابل رنگی ( گالوانیزه رنگی ) است. شرکت تابان پارس به عنوان یکی از ارائه دهندگان سیستم کابلی، کیفیت محصولات خویش را بر مبنای استاندارد های جهانی قرار داده است.
در زمان اجرای سینی کابل، برای اتصال دو سینی به یکدیگر از ابزاری به اسم جوینت سینی کابل استفاده می کنیم. محل نصب این جوینت در دیوارههای کناری سینی کابل و یا «لدر» کابل می باشد. علاوه بر این، در سیمکشی های الکترونیکی ساختمانها و محل های دیگر از سینی کابل برای محافظت کردن از کابل ها در برابر پخششدگی و مهار کردن آن ها و متوالی ساختن کابل ها استفاده می شود. از این وسیله همچون جایگزینی برای باز کردن سیمکشی و یا منبع اصلی الکتریکی نیز استفاده می شود. علی الخصوص در موقعیتهایی که تغییراتی در سامانه سیمکشی رخ بدهد. به همین جهت میتوان قرار دادن کابل ها در سینی کابل را جایگزین شیوههای منسوخی چون سیمکشی از راه لوله کرد. حال، یکی از اجزا این سیستم جدید جوینت می باشد که در زمانی که تعداد سیمکشی های ما برای یک ساختمان بالاست، نیاز به متصل بودن سینی های کابل را مرتفع می کند. این ابزار باعث می شود پیوستگی و یکپارچگی در کابلکشی بوجود آید.
رایزر سینی کابل(cable tray riser) نوعی از اتصال دهندهها هستند که در جهت عمودی باعث می شوند که مسیر سینی های کابل تغییر جهت داده و امتداد نیابند. به طبع مسیرهایی که سینی کابل ها دارند با توجه به مسیر و جهت معماری های مختلف سازهها تفاوت های زیادی با یکدیگر داشته باشند و در بسیاری از ناحیههای آن ها نقطههای غیر همسطح وجود داشته باشد. در مورد رایزر سینی کابل باید گفت( همان طور که نامش پیداست) معنای آن صعود پیدا کردن و بلند شدن می باشد و این توانایی را دارد تا با تغییر جهتی 3 مرحلهای ( یا 90 درجهای) مابقی مسیر صعودی را امکانپذیر کند.سینیها و نردبان های کابل بایستی یک تکیهگاه خوب و ایمن در هر موقعیتی برای کابل ها باشند و الزامی است که در این شرایط ( در مسیر های مستقیم و محل اتصالات) سینی کابل به طور کامل حفظ شود. با توجه به اینکه امکان دارد کابل ها و سیمکشیهای برقی در زمانی که تغییر جهت های شدید بوجود می اید، آسیب جدی ببینند، به همین دلیل بهرهگیری از یک رایزر سینی کابل میتواند این انحرافات شدید را مهار کرده و به یک تغییر جهت نرم و بدون اشکال تبدیل کنند. این نوع قطعات در چیدمان درست سینی های کابل کاربرد های بسیار مهمی دارند و توان این را دارند از نظر طراحی، انعطافپذیری مناسبی نسبت به نقشه کلی سینیها ایجاد کنند. به همین جهت اگر سطح های سازه دارای موانع بسیار زیادی در مسیر خود باشند، میتوانید با بهرهگیری از رایزر سینی کابل، این مسیرها را بسیار نرم و راحت کنید.
سوراخکاری و برش : سوراخکاری و برشکاری از مراحل اولیه تولید بعد از انتخاب ورق است. برش قطعات
معمولا با دستگاه برش دارای مدار NC انجام میگیرد .
خمکاری : خمکاری با استفاده از دستگاههای دارای مدار NC صورت میگیرد. خمکاری در درجات و زوایای مختلف، و با توجه به ضخامت ورق مورد استفاده انجام میشود. کیفیت و تعداد خم نیز مهم است و به افزایش مقاومت جهت تحمل بار بیشتر کمک میکند.
جوشکاری : جوشکاری سینی کابل شامل همه قطعات نمیشود و عمدتا شامل اتصالات جوشکاری است. در تولید اتصالات بیشتر از جوشکاری استفاده میگردد . این اتصالات مانند سه راهی، زانوی 90 درجه و دیگر فیتینگها که خود از چندین قطعه در کنار هم تولید میشوند .
بازرسی نهایی : کلیه قطعات تولید شده پیش از عملیات بسته بندی باید مورد تست و بازبینی مجدد قرار گیرد. این امر باعث میشود تا از بستهبندی و ارسال قطعات معیوب جلوگیری گردد.
در سیم کشی برق ساختمانها، سیستم سینی کابل برای نگهداری و هدایت کابلهای الکتریکی عایق مورد استفاده برای توزیع برق، کنترل و ارتباطات به کار میرود. سینی کابل به عنوان جایگزینی برای سیم کشی باز یا سیستمهای لوله کشی برق استفاده میشود و معمولا برای مدیریت هدایت کابلها در ساخت و ساز تجاری و صنعتی مورد استفاده قرار میگیرد. سینیهای کابل به طور خاص، در مواردی که تغییرات در یک سیستم سیم کشی قابل پیشبینی باشد مفید هستند.
صرفه جویی در هزینه نصب: طراحی و مهندسی محصول در نظر گرفته شده است که هزینه کار نصب را کاهش می دهد و با بررسی همه جنبه ها نتایج بهتری را به دنبال خواهد داشت. این امر نیاز به رنگ اسپری ، نوار در زمینه یا روکش پودری را برای ارائه مزایای صرفه جویی در هزینه برای تعداد متفاوتی از برنامه ها برطرف می کند. سهولت تعمیر و نگهداری: پس از نصب ، بیشتر کاربران بر روی تعمیر و نگهداری نصب متمرکز شده اند.
قیمت سینی کابل در تابان پارس با توجه به تولید سینی کابل بر مبنای سفارش مشتری در عرض ها و ضخامت های گوناگون و نوع گالوانیزه درخواستی ، ورق مورد نیاز خریداری شده و برای واحد تولید ارسال می گردد . انتخاب صحیح و دقیق ابعاد سینی کابل ، ارتفاع لبه ، ضخامت و تعداد خم های سینی کابل در محاسبه قیمت حائز اهمیت می باشد.
1 Comment
سلام، قیمتها به ریال هست یا تومان؟